Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arkadaşlar, Vatandaşlar, Patiler! Görüyorum ki, kavramlar kaymaya, yozlaşmaya başlamış, sıcak yaz aylarının ve yükselen hormon değerlerinin etkisiyle serseme dönmüş, her gördüğümüze güzel der olmuşuz. Bu durum böyle devam etmeeeez! Aylin Aslım ve Fatih Ürek'e güzel diyen arkadaşlara nazaran, size asıl "güzel" nedir gösterelim. Bakınız Liv Tyler, işte güzel budur, makyajlı makyajsız her türlü tarz ve endamda güzeldir, sesi de güzeldir, duruşu da hoştur. Kendisinin bazı "güzel"lerde olduğu gibi şımarıklık huyu da yoktur. İnceliyoruz nedir, yüzde simetri arıyoruz... Var mı var. Demek ki güzel olmak için ilk şartı geçti. Sonra dikkat çeken noktalara bakıyoruz, burun düzgün, gözlerde şaşılık, şehlalık gibi bir problem yok. Sadece dudaklar biraz büyük denebilir ki bu dolgunluk bakanın içinde kıpırtılar oluşmasına yol açar, iyi bir şeydir. Arkadaşlar! Azıtıp yoldan çıkmayınız, rahatsız edici olmayınız! Güzel denen şey işte budur![signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Ardeth, 15 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Göreceli şeyler bunlar boşuna kendinizi yiyip bitirmeyin [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abi liv tyleri inceledin ama ben cok merak ediyorum.. Ya bastan soyleyeyim lotr da fln acayip hosuma gitti ama Cine5 Fantasy TV reklamlarında yüzünü görünce agzım acık kaldı :D Vayy be ne elfmiş bu arwen ablamız[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kesinlikle katılıyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben eğlenilecek kız istiyorum bu evlenilecek kız.. Bunu al ev işi yapsın ütü yapsın,yemek yapsın,çamaşır filan yıkasın başka bi işe yaramaz ..!!![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yuh yani ohaaaa..Eğlen işte kızla..Elf melf :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 birisinden rica ediyorum babasının resmini koysunda genlerde mükemmel çekilim nasıl oluyor görelim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Nesi güzel şu kadının ya öf[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: SbNN, 15 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Ben eğlenilecek kız istiyorum bu evlenilecek kız.. Bunu al ev işi yapsın ütü yapsın,yemek yapsın,çamaşır filan yıkasın başka bi işe yaramaz ..!!! Bunu da duydum ya, artık ölürsem gözüm arkada kalmaz.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben ibneyim galiba..yüzünde 5cm makyajla güzel gösterilmeye çalışan kadınlardan etkilenmiyorum...eğer "erkek" kesinlikle bunu yapıyorsa..ibneyim galiba evet..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu fotoğraflarda photomanipulation olmadığı nereden belli peki ey türk gençliği?[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Head, 15 Ağustos 2005 17:05 tarihinde demiş ki: bu fotoğraflarda photomanipulation olmadığı nereden belli peki ey türk gençliği? +1 bu liv teylır mış hedeymiş hödöymüş yataktan kalktığı gibi sıfır makyajla kalkmış bi halini bulupda koyun bakalım yine öyle ağzınızın suyu akacakmı..hey allahım..banada o kadar güzellik ürünü kullansalar güzel olurum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 15 Ağustos 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Cafein, 15 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar, Vatandaşlar, Patiler! Görüyorum ki, kavramlar kaymaya, yozlaşmaya başlamış, sıcak yaz aylarının ve yükselen hormon değerlerinin etkisiyle serseme dönmüş, her gördüğümüze güzel der olmuşuz. Bu durum böyle devam etmeeeez! Güzellik göreceli bir kavramdır. Benim için güzel olan senin için güzel olmayabilir. Bu yüzden lütfen başkaları adına konuşma[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla bu o zaman tartışmayı başka boyuta çeker. Benim de yataktan kalkmış, kettle'a doğru otomatik pilotta gider halimi alıp çocuklara "ÖCÜ" diye yutturabilirsiniz o zaman. Hatta o çocukların geçirecekleri travma hayat boyu ruhlarında derin bir yara bile açar. Yataktan güzel/ yakışıklı kalkan hangi insanoğlu var ki şu dünyada?[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 biz onlara insan demiyoruz zaten ya neyse=) hem belki ben gotik istiyorum böle siyah siyah pis pis içi geçmiş bakacak(ya dadelici bakmaya çalışıp batıradabilir) o_O[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cafein adam edemedin sen bu borbagı[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben valla genel olarak tapıyorum XX hastasıyım. çeşitli şeylerden dolayı bazılarına az bazılarına çok tapıyorum.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 XXY var bir de :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 senin hastan değilim ardethcim=)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Herkes benim hastam sana mı kaldım :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler bu bayanın makyajsız resmi olan göndersin bakalım kaç kişi beyenicek fotoğrafta güzell gözüküyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 öylebir net sitesi var da sanki ünlü dişilerin sabah kalktıkları andaki hallerii flaş flaş flaş[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 makyajlı güzel oluyor işte ben de banyo yapınca kokmuyorum ama kimse bana "bakalım banyo yapmayınca kokacak mısın" diye sormuyor e o zaman "makyajsız hiçbişi olm" demeyin kedi ciğer ilişkisi kurmayın[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 alın size güzellik[signature][hline]tık ulan tık!Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 liv tyler ah ah bilg de 600 fotografı var bakmaya doyamıyor insan :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar